English English Slovenian Slovenian

Araretama esence

ARARETAMA

Sistem vibracijskih esenc Ararêtama je ustvarila Sandra Epstein na podlagi brazilskega atlantskega deževnega gozda , ki ima eno največjih bio diverzitet na planetu in deluje s širokim spektrom čustvenih simptomov prek 35 cvetnih in vibracijskih esenc.

Sliši klic gozda. Ne vstopi vanj, dokler se ji ne odpre. Vedno s spoštovanjem do te življenjske skupnosti. Rastline in živali z njo komunicirajo telepatsko in jo usmerjajo pri ustvarjanju esenc. Vsako esenco naredi na drugačen način. Večino esenc ustvari iz živih rastlin. Rožo odreže le, če jo rastlina vabi k temu. »Ni nam treba ubijati drugih bitij, ki že leta rastejo tukaj, da nato ustvarimo nekaj, kar nam pomaga. pravi Sandra. "Z enakim spoštovanjem do življenja, s katerim esenca ustvarja, potem te esence s spoštovanjem delujejo v našem notranjem "gozdu" - v naši duši in telesu."

ARARETAMA POMENI: "kraj" od koder prihaja svetloba.

Esence Araretama so izdelane iz vitalne energije rož, lišajev, vinske trte in drugih elementov gozda. Delujejo s plastičnostjo naših možganov in povečujejo prožnost in spodbujanje novih stališč. Delujejo kot BIO ODTISI in so lahko razumeti znotraj kvantne biologije: delujejo v svetlobnem polju, kjer so vrata čustvena dimenzija. Araretama esence bodo delovale na pomembne vidike vašega življenja, kot so: nameni, potenciali, talenti, ustvarjalnost, odnosi, vitalna energija.

Če se odločite za delo z Araretama esencami, se odločite, da greste skozi spremembe, ki vam bodo pomagale odkriti čare vašega življenja. Esence delujejo na energijsko in čustveno polje in raztapljajo vse, kar je nezdravo in usklajujejo neuravnovešeno. Prebudile bodo vaše potenciale, sprostile bodo potlačena čustva in s tem bodo blokade dobile možnost, da se odprejo. Šele tako se lahko preoblikuje tisto, kar je potrebno. Te blokade so togi vzorci obnašanja, vaša prepričanja , ki ste jih prevzeli iz družine in družbe in vas omejujejo v življenju. Delovali bodo v skladu z vašim bistvom in prebujanjem pomembnih delov vašega bitja, ki so bili morda omrtvičeni ali spodkopani zaradi različnih razlogov.

SISTEM 35 ARARETAMA ESENC ZA OSEBNOSTNO TRANSFORMACIJO