BACHOVA TERAPIJA

Bistvo Bachove cvetne terapije

Bachova cvetna terapija za živali je edinstvena in učinkovita oblika celjenja, ki pozitivno vpliva na čustveno in duševno dobro počutje naših ljubljenčkov, saj celi negativna čustvena stanja, stiske in morebitne travme. Z jemanjem skrbno pripravljene kombinacije cvetnih izvlečkov harmoniziramo neželena čustvena stanja in obenem celimo vzroke, ki so do njih pripeljali.

Naravno zdravljenje: Dr. Edward Bach je v 30 letih prejšnjega stoletja razvil holistično metodo zdravljenja s cvetnimi esencami in objavil prve študije o cvetnih esencah. Svetu je pokazal, da ima vsaka rastlina edinstveno vibracijo lastnosti, ki jih je mogoče zapisati kot informacijo v molekule vode in se tako prenašajo v naše telo. To je pomembno za tiste, ki si želite holističen pristop k zdravljenju brez stranskih učinkov.

Celostna obravnava: Obravnava glavne vzroke, ne le simptomov.

Čustveno in vedenjsko ravnovesje: Pomaga živalim, ki se soočajo s čustvenimi stiskami in neželenimi vedenjskimi stanji: stres, ločitvena stiska, žalost, depresija, neželena vedenja, anksioznost, jeza, notranji nemir, praskanje, ljubosumje, travme, telesni in čustveni šok, operacije, jemanje antibiotikov, novo okolje, rešene živali, ranjene živali, zlorabljene živali, nezaupanje, nesamozavest, nejevolja, hiperaktivnost, panični napadi, ločitvena tesnoba, alergije, epileptični napadi, težave s kožo, itd.

Prilagajanje: Vsaka žival dobi svojo edinstveno mešanico esenc, ki je prilagojena njenim specifičnim potrebam, kar omogoča individualizirano celjenje.

Podpora pri težavah in prehodih: Pomaga živalim, da se lažje spopadajo s spremembami, kot so selitve, novi člani družine ali druge stresne situacije.

Pomoč za dolgoročno dobro počutje: Ne rešuje samo trenutnih težav, ampak pomaga tudi pri vzpostavitvi dolgoročnega duševnega ravnotežja.

Brez stranskih učinkov: Ker gre za naravno terapijo, ni stranskih učinkov.

Podpora za vzgojo in trening: Podpre proces vzgoje in treninga živali, tako da izboljša njihovo koncentracijo, samozavest in obvladovanje vedenja.

Boljše fizično zdravje: Čustveno ravnovesje, ki ga doseženo s cvetno terapijo, pozitivno vpliva na fizično zdravje živali, saj se zmanjša stres, ki lahko vpliva na različne bolezni.

Alternativna rešitev: Odlična alternativa konvencionalnim zdravilom, zlasti tam, kjer konvencionalna zdravila ne prinašajo želenih rezultatov.

Boljša kakovost življenja: Zdravljenje s cvetnimi esencami prispeva k boljši kakovosti življenja vaših živali, saj jim pomaga, da se počutijo srečnejše in bolj uravnotežene.

Komplementarna terapija: Lahko se uporablja poleg vseh drugih oblik zdravljenja oziroma terapij.

bachove zdravilne rastline

Beli kostanj

Betlehemska zvezda

Bodika

Bor

Brest

Bukev

Cikorija

Češnjelika sliva

Divja vrtnica

Divji kostanj

Encijan

Gaber

Gorjušica

Hrast

Jesenska vresa

Lesnika

Macesen

Mešič

Močvirska grebenika

Nedotika

Oljka

Oreh

Popon

Pravi kostanj

Rdeč kostanj

Repik

Rožič

Sporiš

Srobot

Stoklasa

Studenčica

Tavžentroža

Trepetlika

Uleks

Vinska trta

Vrba

Kontakt

Naročite se

Telefon

+386 40 301 107

Email

alja.terapija@gmail.com