TERAPIJA Z BACHOVIMI ESENCAMI

Dr. Edward Bach

Bachove esence celijo in harmonizirajo neželena čustvena stanja, negativne vzorce in travme.

Poznamo zunanja čustvena stanja, ki se razvijejo kot posledica ali pa so odziv na zunanje vplive  (posledica čustvenega šoka, strah, negotovost, obup,…) ter notranja čustvena stanja, ki se kažejo skozi različne občutke ( krivda, globok obup, malodušje, duševna in fizična napetost, apatija, občutek nesmisla, pretirano razmišljanje, brezciljnost, občutek povečane odgovornosti, perfekcionizem,..). Ko predelamo zunanja in notranja stanja, začnemo s celjenjem globlje ležečih čustvenih stanj, ki so povezana s pridobljenimi vzorci in travmami.

Bachova terapija je zelo prizemljen terapevtski pristop, ki  povezuje s telesom in omogoča samospoznavanje ter poglobljen stik s sabo. Ponuja vam potovanja vase ter razumevanje lastnih čustvenih stanj in preseganje neželenih vzorcev.

Če želimo učinkovito celiti določene čustvene vzorce in travme, je ključnega pomena, da vzpostavimo stik s telesom in s svojim pravim jazom. Le tako lahko živimo bolj avtentično življenje in se izognemo telesnim simptomom (astma, težave s kožo, alergije ipd. ), ki so posledica potlačenih čustvenih stanj in travm.

Vsaka Bachova esenca je povezana s specifičnim čustvenim stanjem, zato esence delujejo ciljno in učinkovito. 

Terapija z Bachovimi esencami vam omogoča, da zacelite tiste dele sebe, ki vam onemogočajo, da bi se zares videli, slišali in začeli živeti sebe in svoje potenciale.

Individualna seansa:

Sestavlja pogovor ter terapevtsko mešanico Bachovih esenc.

Potrebnih je več zaporednih seans  za celostno celjenje. Ena sama seansa ni dovolj, razen v primeru, da želite samo ublažiti neko akutno stanje.

Na individualno seanso se lahko prijavite v živo ali preko spletne povezave na daljavo. V tem primeru vam pošljem terapevtsko mešanico esenc po pošti ali se dogovorimo za osebni prevzem v Ljubljani ali Grosuplju. 

Posamezna seansa traja do 50 min.

BACHOVE CVETNE ESENCE

Beli kostanj

Betlehemska zvezda

Bodika

Bor

Brest

Bukev

Cikorija

Češnjelika sliva

Divja vrtnica

Divji kostanj

Encijan

Gaber

Gorjušica

Hrast

Jesenska vresa

Lesnika

Macesen

Mešič

Močvirska grebenika

Nedotika

Oljka

Oreh

Popon

Pravi kostanj

Rdeč kostanj

Repik

Rožič

Sporiš

Srobot

Stoklasa

Studenčica

Tavžentroža

Trepetlika

Uleks

Vinska trta

Vrba

Kontakt

Pošljite mi sporočilo

telefon

+386 40 301 107

Email

alja.terapija@gmail.com