English English Slovenian Slovenian

BACHOVO REŠILNO ZDRAVILO

Rešilno zdravilo je najbolj poznano po svetu. Pomaga preprečiti ali hitro izničiti energetski šok, pri katerem bi sicer prišlo do hudih telesnih okvar. Kot šok ali nujen primer je tukaj razumeti vse, kar pretrese naš energijski sistem ali ga poruši- od nenadnega treska vrat, do neljubega sporočila, do nesreče z izgubo zavesti, ločitev, bolezen itd.

Rešilno zdravilo skrbi za to, da energijski sistem ne razpade ali da se hitro spet popravi. Takoj nato se lahko zdravilni proces začne.

Rešilno zdravilo je edino, ki ga je Dr. Bach pripravil vnaprej, saj je pomembna prva pomoč in zaradi njegovega takojšnjega učinka je pomembno, da imamo kapljice Rešilnega zdravila vedno doma ali v avtu in jih lahko takoj vzamemo pred pričakovanim energijskim pretresom ali takoj po njem. Mnogim ljudem je rešilo življenje, medtem, ko so čakali na zdravniško pomoč, v primerih nesreč.

V Rešilnem zdravilu so naslednje esence:

  • BETLEHEMSKA ZVEZDA- proti strahu, šoku, travmi, omotici in kot integrator osebnosti
  • POPON- proti grozi in občutku panike
  • NEDOTIKA- proti duševnemu stresu in napetosti
  • ČEŠNJELIKA SLIVA- proti strahu, da bomo izgubili nadzor nad umom
  • SROBOT-proti težnji, da bi izgubili zavest, proti občutku, da smo daleč proč, ki se pogosto pojavi pred izgubo zavesti

Te esence v povezavi sproščajo šok, travme, razburjenje, napetost in paniko ter pomagajo, da ostanemo zavestni in prizemljeni. Rešilno zdravilo je zelo močna kombinacija, ki jo lahko uporabimo kadarkoli občutimo potrebo po umiritvi in vzpostavitvi ravnovesja ter v vseh izjemnih okoliščinah, kot npr. pred vozniškim izpitom, testi, pogovori za delovno mesto, ko nas kaj čustveno vznemiri, če žalujemo za ljubljeno osebo, v primeru razhoda, v primerih nesreč, ob nenadnih šokih, opeklinah, udarcih, ob stresnih situacijah v službi, proti strahu pred letenjem, ob izgubi zavesti osebi vtremo v ustnice in bo hitro prišla k sebi, za matere med porodom in za novorojenčka.

Je neprecenljiv sestavni del pribora za prvo pomoč v avtu ali torbici. Prav tako neprecenljivo v delovni sobi vsakega zdravilca ali terapevta.

PRIJAVNICA