Cvetna terapija

Kako cvetne esence pomagajo v procesu celjenja?

V 30. letih prejšnjega stoletja je dr. Edward Bach v Angliji objavil prve študije o cvetnih esencah in svetu pokazal, da ima vsak cvet edinstvene vibracijske lastnosti, ki jih je mogoče prenesti v molekule vode s preprostim postopkom, in s tem jih prenesti v naša telesa. Te esence so močni pomočniki pri našem lastnem čustvenem razvoju. Ko se zaužijejo v obliki kapljic ali razpršila, esence delujejo v človeškem organizmu na ravneh, ki presegajo fizično. Njihova energetska frekvenca vibrira in integrira s frekvencami našega telesa, obnavljajoč ravnovesje naših čustev.

Cvetna terapija odpira pot k čustvenemu celjenju. S pomočjo cvetnih esenc se osredotočamo na celjenje čustvenih ran, razumevanje notranjih občutkov in vzpostavljanje notranjega ravnovesja. Vsak posameznik nosi v sebi sledi preteklih čustvenih izkušenj, ki lahko vplivajo na naše duševno in fizično dobro počutje. Cvetna terapija nas vodi skozi proces razumevanja ter osvobajanja čustvenih bremen; omogoča nam graditi notranjo moč; razvijati empatijo do sebe in drugih; vzpostavljati povezavo s svojimi zaceljenimi in nezaceljenimi deli ter ponovno vzpostaviti povezavo s seboj. Vsak korak, ki ga naredimo na tej poti, nas približuje k sebi in lastni celovitosti. Odpirajo se nam možnosti za osebno rast in razvoj, saj se postopoma začnemo osvobajati bremen preteklosti. Vsak korak v procesu čustvenega celjenja je pomemben. To je pot, ki zahteva potrpežljivost, dobrohotnost do sebe in odločnost za spremembo.

Naročite lahko svojo poljubno razredčino esence za eno mesečno terapevtsko uporabo. Če ne poznate cvetne terapije, vam svetujem osebni posvet, po katerem prejmete osebno mešanico esenc, glede na vaše težave.  

Poleg cvetnih esenc za terapevtsko uporabo, pripravljam tudi oljne raztopine, če imate fizične bolečine ali, če bi želeli mazati na določena področja telesa, za osvobajanje blokad.

 

SpoznajTE cvetne esence

Kontakt

Pošljite mi sporočilo

Telefon

+386 40 301 107

Email

alja.terapija@gmail.com