Cvetna terapija

 

KAJ JE CVETNA TERAPIJA?

Cvetne esence so vibracijska zdravila, ki temeljijo na znanstvenih načelih, da vsa snov vibrira pri natančni frekvenci in, da se z uporabo resonančne vibracije lahko ponovno vzpostavi ravnovesje. 

Cvetna terapija je celosten način zdravljenja, ki deluje na načelu, da podobno privlači podobno.  Ko je uglašena struna na kitari pobožana, začnejo vibrirati tudi vse druge oktavne strune. Različni deli našega fizičnega, čustvenega, mentalnega in duhovnega bitja so uglašeni na različne frekvence vibracij. Če si predstavljate, da je vaša živali sestavljena iz energije glasbenih not. Če so note neskladne, potem je vaša žival v neskladju. S pomočjo cvetne terapije bo glasbena melodija ponovno uglašena in zaigrala bo čudovita pesem.

Utemeljitelj cvetne terapije je Dr. Edward Bach, ki je leta1930 v Angliji objavil prve študije o cvetličnih esencah in svetu pokazal, da imajo cvetlice lastnosti, ki pomagajo ljudem in živalim pri čustvenih težavah.

ARARE-TAMA pomeni: Zemlja-svetloba; “Kraj” od koder prihaja svetloba.
Esence delujejo na sproščanju blokad na čustvenih nivojih. Delujejo na energijsko in čustveno polje in raztapljajo kar je nezdravo in usklajujejo, kar je neuravnovešeno. Ko jih uživamo v kapljicah, njihova energijska frekvenca vibrira in sodeluje s frekvencami telesa ter tako vzpostavlja ravnovesje.

 

KAKO POTEKA OBRAVNAVA?

 

Najpomembnejša sta prvi pogovor s staršem živali in anamneza. V času prvega srečanja mi zaupate vedenjska in čustvena stanja vaše živali ter njeno komunikacijo z okoljem. Po celostnem posvetu opravim analizo in nato zdravilni pripravek cvetnih kapljic za vašo žival. Starša živali prosim, da si ob jemanju kapljic zapisujete, kaj se z živaljo dogaja (vedenjsko, čustveno) ter vse morebitne spremembe, ki jih opazite.  Za vsa vprašanja, morebitne dvome in pomisleke, sem vam celoten čas obravnave vedno na razpolago. Zavedati se je potrebno, da je čas čustvenega celjenja, ki je posledica travm, negativnih izkušenj, zlorab, ki so bile prisotne v življenju živali, daljše in zahteva sodelovanje in potrpljenje starša živali. Seveda pa je cvetna terapija v veliko pomoč tudi pri akutnih čustvenih in vedenjskih ter bolezenskih stanjih. 

SIMPTOMI: strah, anksioznost, nemir, ločitvena tesnoba, nespečnost, malodušnost, ljubosumje, jeza, žalost, razočaranje, obup, malodušnost, apatija, nespečnost, hiperaktivnost, negotovost travme, stres, razdražljivost, agresivnost, žalost, nenaklonjenost igranju, nenaklonjenost jesti, nizka vitalnost, nizka energija za dnevne aktivnosti, bolezen, po kastraciji ali drugem kirurškem posegu, nemir, prevelik nadzor, socialna anksioznost, avtistični spekter.

 

 

SpoznajTE zdravilne cvetove

Kontakt

Naročite se

Telefon

+386 40 301 107

Email

alja.terapija@gmail.com