INDIVIDUALNE SEANSEStiske , strahovi in nelagodja nam ponujajo prostor, da se ustavimo in obrnemo k sebi. S tem se nam odpre možnost lastnega celjenja, kar omogoča pot k prebujanju samega sebe.

KJE IN KAKO CVETNA TERAPIJA POMAGA V PROCESU CELJENJA?

 

Cvetna terapija odpira pot k čustvenemu celjenju. S pomočjo cvetnih esenc se osredotočamo na celjenje čustvenih ran, razumevanje notranjih občutkov in vzpostavljanje notranjega ravnovesja.
Vsak nosi v sebi sledi preteklih čustvenih izkušenj, ki lahko vplivajo na naše duševno in fizično dobro počutje. Cvetna terapija nas vodi skozi proces razumevanja ter osvobajanja čustvenih bremen; omogoča nam graditi notranjo moč; razvijati empatijo do sebe in drugih; vzpostavljati povezavo s svojimi zaceljenimi in nezaceljenimi deli ter ponovno vzpostaviti povezavo s seboj. Vsak korak, ki ga naredimo na tej poti, nas približuje k sebi in lastni celovitosti. Odpirajo se nam možnosti za osebno rast in razvoj, saj se postopoma začnemo osvobajati bremen preteklosti. Vsak korak v procesu čustvenega celjenja je pomemben. To je pot, ki zahteva potrpežljivost, dobrohotnost do sebe in odločnost za spremembo.

 

SPOZNAJTE CVETNE ESENCE

Kontakt

Pošljite mi sporočilo

Telefon

+386 40 301 107

Email

alja.terapija@gmail.com