CVETNE ESENCE

V 30. letih prejšnjega stoletja je dr. Edward Bach v Angliji objavil prve študije o cvetnih esencah in svetu pokazal, da ima vsak cvet edinstvene vibracijske lastnosti, ki jih je mogoče prenesti v molekule vode s preprostim postopkom, in s tem jih prenesti v naša telesa. Te esence so močni pomočniki pri našem lastnem čustvenem razvoju. Ko se zaužijejo v obliki kapljic ali razpršila, esence delujejo v človeškem organizmu na ravneh, ki presegajo fizično. Njihova energetska frekvenca vibrira in interagira z frekvencami našega telesa, obnavljajoč ravnovesje naših čustev. Sistem vibracijskih esenc Ararêtama zbira posebne lastnosti cvetov, lišajev, trt in drugih elementov Atlantskega deževnega gozda. Razvijajo se od konca osemdesetih let, ko je Sandra Epstein, v globoki povezavi s gozdom, začutila klic, da te esence omogoči dostopne svetu.

Naročite lahko svojo poljubno razredčino esence za eno mesečno terapevtsko uporabo. Če ne poznate cvetne terapije, vam svetujem osebni posvet, po katerem prejmete osebno mešanico esenc, glede na vaše težave.  

Poleg cvetnih esenc za terapevtsko uporabo, pripravljam tudi oljne raztopine, če imate fizične bolečine ali, če bi želeli mazati na določena področja telesa, za osvobajanje blokad.

Kontakt

Naročite se

Telefon

+386 40 301 107

Email

alja.terapija@gmail.com