CVETOČA ŽENSKA

ZANOSITEV/NOSEČNOST/POROD/ROJSTVO

Želim zanositi

Imamo veliko izkušenj, da te esence spodbujajo plodnost. Gre za delo na subtilni materialni ravni.  Energetsko vas bodo očistile in spodbudile pretok naravne vitalne sile. Včasih je del čiščenja, da dobi ženska dodatno razjasnitev, ki je povezana z odnosom in otrokom; včasih zanosi takoj. Poleg esenc, ki spodbujajo plodnost, je možno delati tudi individualno in sestaviti osebni program esenc, prilagojen ženski ali paru.

Noseča sem

Pogosto vprašanje je, ali lahko ženska med nosečnostjo jemlje esence? Da, je zelo svetovano, kajti med nosečnostjo ženska predeluje veliko čustvenih stanj in Ruda je ena od esenc, da ženska lahko hitreje predela čustvena nihanja. Poleg tega se tudi marsikatera ženska sooča z različnimi strahovi in hodi čez osebne procese, pri čemer so cvetne esence velika pomoč in podpora. Za trebuh pa je najboljši balzam s cvetnimi esencami. Dojenčki ga obožujejo, ker rastejo v ljubezni. 

Porod

Pred porodom in nato med porodom lahko vzamete mešanice esenc:

BROMELIJA 1 + THINI +  RENASCER

Bromelija 1 energetsko odpira, Thini prinaša lahkotnost, Renascer pa podpira otroka na poti v novo dimenzijo življenja. 

Pri tej mešanici esenc ne gre za neboleče rojstvo, čeprav se je to zgodilo mnogim mama in so imele neverjetno, ekstatično izkušnjo. Ta mešanica bo očistila in olajšala celotno dejanje, tako, da se bo uskladila z vami in potovanjem vašega otroka.

Po rojstvu, za obdobje puerperija priporočamo esenco Ruda. 

 

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja