DRUŽINSKA DINAMIKA

ČIŠČENJE GENERACIJ, KREPITEV DRUŽINSKIH ODNOSOV

Čiščenje generacij je ritual, ki ga je Sandra Ustvarila in ga uporabljamo že več kot 15 let. Zahvaljujoč esencam lahko preteklost in prihodnost očistite do ravni 7 generacij. Celoten proces traja 28 dni, esence v tem obdobju pa očistijo subtilne ravni materiala. 

ZDRAVLJENJE GENERACIJ

POTREBŠČINE

Osnovno – papir formata A4 ali A3, mešanica esenc Araretama, pisalo.

Razširjena verzija – Osnovna verzija + skleda z vodo in cvetjem, sneg, še 2 lista papirja, svetilka.

POSTOPEK

Narišite skupno 15 koles na papir in jih povežite z vejico (glej risbo)

Vsako kolo simbolizira 1 generacijo (to pomeni celotno okolico te generacije). Veja med kolesi simbolizira odnos med generacijami. Največje kolo v sredini ste VI in vaše generacije, 7 koles na levi so pretekla rodova, 7 koles na desni pa prihodnje generacije (torej vaši otroci ali nečaki, vnuki itd.). Bolje je uporabiti kakovostnejši, debelejši papir, lahko pobarvate kolesa, vendar narišete avtomatsko risbo na risbi, preprosto lahko ustvarjate na papirju. V kolesa ni treba vpisovati imen okolic.

28 dni boste na vsako kolo nanesli po 1 kapljico vsake esence in ga pustili pritrjenega. Po 28 dneh papir zažgite.

Zdravljenje poteka na subtilni materialni ravni in mogoče je, da se bo družina obrnila na vas in bo odprta za komunikacijo.

Postopek lahko izvajate s svojo aktivno ali pasivno udeležbo. Pasivno je osnovno.

Aktivno dopolnjuje zavestno delo, in če izberete to varianto, ga lahko izvedete takole:

K  osnovnemu postopku lahko dodate naslednje aktivnosti:

Na en kos papirja zapišite, za kaj ste hvaležni v svoji družini, kaj je pozitivno in koristno za vas, na drug kos papirja pa zapišite, kaj želite očistiti (preobraziti). Tudi na te papirje vsak večer kapljajte 2 kapljici in jih po 28 dneh zažgite.
Med postopkom lahko tja zapišete stvari.
Na papir s kolesi lahko rišete simbole, barvate intuitivno itd. Poleg papirja s kolesi lahko postavite skledo z vodo in cvetjem. Tudi tja kapljajte 1 kapljico na dan. Cvet prikazuje, kaj se dogaja na subtilnih ravneh. Če cvet spremeni barvo, gni, se posuši itd., ga zavržite in postavite novega. Svetilko lahko prižgete vsako noč po kapljanju na papir.

TEMA OZDRAVITVE
Postopek lahko izvajate brez določene “naloge”, torej samo zaprosite, da blagoslavljate generacije, da je vse v najvišjem dobrem. Postopek lahko izvedete na trenutno aktualno temo, ki vas obremenjuje (npr. prošnja za zdravljenje generacij po ženski liniji ali prošnja za ozdravitev ali zdravljenje dednih bolezni itd.). Tudi takrat boste prosili, da se generacije obravnavajo tako, da je vse v korist najvišjega dobrega.

Fotografije potrebnih Araretama esenc.  Vsaka od njih je izjemna.

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja