Energiziranje s kristali

Energiziranje s kristali

Energiziranje s kristali se nanaša na proces uporabe kristalov za zdravljenje, povečanje energije, uravnoteženje in harmonizacijo telesa, uma in duha.

Kristali imajo različne energetske lastnosti, ki vplivajo na naše celotno energetsko polje, kar pomeni, da s svojo vibracijo pomagajo pri odpravljanju blokad, uravnovešajo čakre, pripomorejo k zmanjšanju stresa, povečanju vitalnosti, odpravljanju čustvenih blokad in spodbujanju dobrega počutja.

Kristale lahko uporabljamo za nakit, jih nosimo kot žepne kamne, jih uporabljamo za meditacijo, z njimi izvajamo samozdravljenje, vendar pa  lahko njihove blagodejne in zdravilne frekvence sprejemamo tudi preko vode, v obliki kristalnih esenc ali kristalnega eliksirja.

Oba načina, tako kristalni eliksir, kot kristalna esenca sta izredno zdravilna, saj kristalom omogočimo, da nas zdravijo od znotraj navzven.

 

KAKO DELUJEJO KRISTALI?

Naše telo in organi imajo različne frekvence svojega delovanja, medtem, ko imajo kristali svojo stalno frekvenco. Ko se v organih, npr. jetrih poruši ravnovesje in se s tem poruši tudi frekvenca normalnega delovanja jeter, nam kristali s svojo stalno frekvenco pomagajo nazaj vzpostaviti normalno stanje.

KRISTALNI ELIKSIR

Kristalni eliksir, je voda, ki je informirana z energijami kristalov in celi telo od znotraj navzven. Takšna voda nosi vse pozitivne učinkovine, ki jih imajo kristali, le da v kristalni vodi dobivamo energijo kristalov od znotraj navzven.

Kristali, ki jih uporabljamo v kristalni vodi vsebujejo silicij. Silicij je spomin. V vsaki celici se nahaja silicij in prav tako v možganih. Najboljši kristal za informiranje je kamena strela.

Pozitivni učinki kristalnega eliksirja:

Pozitivni učinki kristalne vode se razlikujejo glede na to, kakšne kristale uporabljamo za kristalno vodo. Ampak vseeno lahko govorimo o nekaterih pozitivnih učinkih, ki so splošni:

  • Pomaga povečati absorbcijo vode;
  • Pozitivno vpliva na imunski sistem;
  • Očiščuje vodo;
  • Daje energijo;
  • Pomaga pri zmanjšanju stresa
Kontaktirajte me in si izberite kristale za svoj kristalni eliksir.
Izbirate lahko med naslednjimi paketki: VITALNOSTIMUNSKI SISTEMDVIG ENERGIJE, MIR.
 

KRISTALNA ESENCA

Kristalne esence delam po naročilu, glede na individualne potrebe posameznika. Pripravljam tudi kristalne esence za podporo posameznih energijskih centrov. 

Rezervirajte si termin za osebni posvet, po katerem prejmete tudi svojo 30 ml kristalno esenco. 

 

POSAMEZNI KRISTALI IN KRISTALI ZA SEDEM ČAKER 

Kontaktirajte me za želeni kristal ali paket kristalov za sedem čaker. 

Kontakt

Pošljite mi sporočilo

Telefon

+386 40 301 107

Email

alja.terapija@gmail.com