IZDELKI

Skrb za vaju

Skrb za lastno energijsko polje in energijsko polje živali je prav tako pomembna, kot skrb za fizično telo, saj je energijsko telo v medsebojni povezavi s fizičnim telesom.

Vsi izdelki, ki sem jih skreirala so popolnoma naravni. Sestavljajo jih kristalni eliksir, esence Dr. Bacha in Araretama.
 

Vse izdelke pripravljam sproti po naročilu, zaradi njihove obstojnosti.

Varuh energije

Sprejček za zaščito energijskega polja (50 ml)

V energijsko polje posrkamo tuje energije, najpogosteje preko čakre sončnega pleteža. To lahko povzroči oslabitev ali prekomerno ojačanje energije. Cvetne esence zmanjšujejo vpliv energijskega polja iz okolice, na naše polje; so najmočnejša zaščita in ob redni uporabi zgradijo energijski plašč okoli subtilnih teles ter prav tako obnavljajo poškodovano avro. Svetujem ga tudi živalim, ki so senzibilne; sramežljive; plašne.

Energijski detox

Sprejček za čiščenje energijskega polja (50 ml)

Čisti energijsko polje in ob redni uporabi  izboljšuje delovanje energetskih centrov.

Vitalna energija

Sprejček za regeneracijo fizičnega in čustvenega telesa (50 ml)

Močno regenerira fizično in čustveno telo. Predvsem svetujem v času pomanjkanja energije, fizični ali čustveni izčrpanosti, utrujenosti, po poškodbi, ob rehabilitaciji, ob povečani aktivnosti, po operaciji, pri bolezni.

Eliksir življneske energije

Kristali

Namenjeni pripravi kristalnega eliksirja za podporo in povečanje življenjske energije.

 

 

Objem

Cvetne esence Dr. Bach in Araretama (30 ml)

Za ljubečo posvojitev živali v vaš dom. Še posebej za živali, ki so imele težko življenje in potrebujejo čustveno božanje in obnovitev zaupanja v življenje.

 

Vitalnost

Cvetne esence Dr. Bach in Araretama (30 ml)

Spodbuja vitalnost v obdobjih bolezni, oslabitve ali starosti ter željo in voljo do življenja in okrevanja. Krepi upanje in odpornost.

Kontakt

Pošljite mi sporočilo

Telefon

+386 40 301 107

Email

alja.terapija@gmail.com