IZDELKI

Skrb za vaju

Skrb za lastno energijsko polje in energijsko polje živali je prav tako pomembna, kot skrb za fizično telo, saj je energijsko telo v medsebojni povezavi s fizičnim telesom.

Vsi izdelki, ki sem jih skreirala so popolnoma naravni. Sestavljajo jih kristalni eliksir ter esence Dr. Bacha in Araretama.
 

Pripravljam po naročilu, zaradi obstojnosti.

Varuh energije

Sprejček za zaščito aure (50 ml)

V energijsko polje posrkamo tuje energije, najpogosteje preko čakre sončnega pleteža. To lahko povzroči oslabitev ali prekomerno ojačanje energije. Cvetne esence so najmočnejša zaščita in ob redni uporabi zgradijo energijski plašč okoli subtilnih teles. Za ljudi in živali, ki so senzibilne; sramežljive; plašne.

Energijski detox

Sprejček za čiščenje aure (50 ml)

Močno čisti energijsko polje. Ob redni uporabi kombinacija esenc in kristalov izboljšuje delovanje energijskih centrov.

vitalna energija

Sprejček za obnovitev poškodovane aure (50 ml)

Močno obnavlja poškodovano auro. Svetujem v primeru čustvenih ali telesnih zlorab; v primeru bolezni; poškodbe; nesreče; po operativnem posegu; ob povečani utrujenosti; ob izgubi vitalne energije. 

Eliksir življneske energije

Kristali za pripravo kristalnega eliksirja

Kristali namenjeni pripravi eliksirja čistijo vodo; energizirajo vodo; podprejo organizem in povečujejo življenjsko energijo ter imunski sistem. 

 

Objem

Kapljice za podporo ob ljubečo posvojitvi živali  (30 m

Svetujem vam jih ob prihodu živali. Posebej, če vzamete psa ali muco ali drugo žival iz zavetišča. Če je žival imela težko življenje in nosi negativne izkušnje in potrebuje čustveno božanje in obnovitev zaupanja v življenje.

 

Vitalnost

Kapljice za regeneracijo (30 ml)

Močno regenerirajo fizično in čustveno telo, posebej v obdobjih bolezni; če ima kuža za sabo zlorabe ali druge negativne izkušnje; ob upadu energije; pri starosti.

Kontakt

Pošljite mi sporočilo

Telefon

+386 40 301 107

Email

alja.terapija@gmail.com