IZGORELOST, IZČRPANOST, UTRUJENOST

Določene  Araretama esence močno regenerirajo naše fizično in duševno telo. Ne delujejo na način, da še bolj izčrpavamo svojo energijo, temveč nam pokažejo na katerih področjih preveč porabljamo svojo energijo in kako moramo zanjo skrbeti. Tri esence, ki izredno delujejo na regeneraciji telesa in vitalnosti:

PYATA

Je esenca Vitalnosti, ki nas uči kako skrbeti za svojo energijo in kako z njo ravnati. Če ne znamo postavljati zdravih mej in si vzeti prostora zase, kadar ga potrebujemo pride do utrujenosti, razdražlivosti, izčrpanosti in pomanjkanja energije. Pyata pomaga pri vprašanju postavljanja mej v odnosih. Koliko lahko dam brez škode? Regenerira telo, sprošča prehod blokirane vitalne energije, razvija vitalnost in moč volje, krepi sposobnost soočanja s fizičnimi in čustvenimi izzivi.

CAJU

Je esenca Ustvarjalnosti. Prebuja navdušenje in željo po ustvarjanjuPomaga iz stagnacijeKrepi vitalnost in nas vodi k radosti in k temu, kar nam prinaša srečo.

NORONHA

Je esenca Regeneracije. Včasih se zgodijo dogodki, ki predstavljajo izziv in skoraj izčrpajo našo vitalnost. Izjemno deluje v primeru telesne in duševne izčrpanosti ali globokega padca energije. Noronha ponovno obudi fizično in duševno moč. Povrne voljo do življenja. Pomaga v obdobjih, ko se počutimo zelo oslabljeni. Vdihne nam novo življenje in energije.

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja