O meni

Najprej vam bom na kratko povedala zakaj sem začela s Cvetno terapijo in študijem nedualnega celjenja. Soočala sem se s hudimi strahovi in občutki panike. Zaradi globoko zakoreninjenih traum, nisem zares poznala sebe, ampak sem poznala svoje pridobljene vzorce. En od mojih obrambnih mehanizmov, ki je skozi leta nastal, je bil globok odmik od bolečine in s tem od same sebe. Umik od sebe mi je omogočal vzdrževati navidezni občutek varnosti. Ko sem začela z nedualnim celjenjem, sem spoznala, da je ravno bolečina tista, ki mi bo pomagala zaceliti ranjene dele sebe in, da se le tako lahko začne resničen proces samoceljenja. Dobila sem možnost, da spoznam celjenje, ki mi omogoča večji prostor, ki sem ga bila kadarkoli vajena. S Cvetno terapijo sem se spoznala, ko zaradi napadov panike in strahu, nisem mogla več zatisniti oči ponoči.

Delo s Cvetimi esencami in spoznavanje moči teh zdravilnih rastlin je zame velik blagoslov. Spoznanje in občutenje, da obstajajo zdravilne rože in rastline, ki delujejo na celjenju traum in napačnih vzorcev, na spreminjanju negativnih vedenj in čustvenih stanj ter na ozaveščanju in stiku s sabo in svojim telesom.  Bog nam je res podaril veliko darilo za lasten osebnostni razvoj in ponovni stik z dušo in duhom.

Samoceljenje je potovanje vase. Ni nekaj, kar naredimo in se nato ustavi. Najboljši primer mi je narava, ki je konstantno v ciklu spreminjanja. Zamislite si, kaj bi se zgodilo, če bi se cikli narave ustavili?

Namen samoceljenja ni, da izzivi ne bodo več obstajali, ampak samospoznavanje in osvoboditev napačno pridobljenih vzorcev in traum, ki ne dopuščajo stika s  sabo,  izražanja svojih potreb in želja ter obenem krepitev mišic s katerimi  lažje in drugače nosimo svoje izzive, nelagodja in strahove.  

Odločitev za spremembo, ki izvira iz globine naše notranjosti je prvi korak na poti k prebujanju in celjenju. Ni pomembno, če ne veste kako. Pomembno je, da se odločite. In življenje vas bo peljalo v smer, ki bo za vas prava.

Želim nam čim več sebe na tej življenjski poti prebujanja in celjenja.

 

NEKAJ MOJIH IZOBRAŽEVANJ:

2011- Visoka šola za zdravstvo- smer Delovna terapija​

2012-2014- Reiki 1,2,3; Reconection tehnique

2013- EFT (Emotional freedom tehnique)

2014- The floortime for children

2015- Nutricionizem, Šola super živil 

2016- Škola  tjelesne psihoterapije Zagreb

2017-2020-Dao medicina, Dušan Donko; Akademija za zdravilstvo:Tradicionalna

kitajska medicina- kitajska dietetika; iridologija

2018- Access Bars

2019- 2020-Inštitut za Bachovo cvetno terapija

2020- Etika- Pot k pravemu sebi (Tadeja Tabitha Bradaš)

2021- Face yoga expert, Danielle Collins Face Yoga Method

2022- Emotional Healing for animals with Bach Flower therapy

2023- School for  Nondual Healing (Tadeja Bradaš)

Kontakt

Pošljite mi sporočilo

telefon

+386 40 301 107

Email

alja.terapija@gmail.com