pozdravljeni in srčno dobrodošli,

Sem Alja Gregor

Diplomirala sem na Visoki šoli za zdravstvo in nadaljevala študij na Akademiji za zdravilstvo, smer Tradicionalna kitajska medicina, kjer sem pridobila znanja o delovanju človeškega telesa v medsebojni povezavi s čustvi.Opravila sem proces vseh stopenj Reiki healinga in obiskovala različne tečaje za delo s kristali, saj sem že v mladosti začutila njihovo energijsko delovanje. Eno leto sem se izobraževala na Centru Bachove cvetne terapije, kjer sem pridobila certifikat za Bachovo terapevtko za ljudi in živali. Potem me je pot vodila v sodelovanje s šamansko zdravilko iz Brazilije, kjer sem pridobila znanje o Araretama esencah za čustveno pomoč ljudem in živalim. V letu 2023 sem pričela 4 letni študij nedualnega celjenja (Nondual Kabbalistic Healling) pri Tadeji Bradaš. Moja pot se skozi nedualno celjenje poglablja, saj se zavedam, da s tem, ko celim sebe, lahko pomagam tudi vam. Moja ljubezen do živali je vedno močno prisotna. In moje trpljenje ob pogledu na bolečine in žalost živeli je vselej »tukaj«.

Čutim srečo, saj se zavedam močne podpore, ki jih celjenje s cvetnimi esencami lahko ponudi živalim. Zelo sem hvaležna, da lahko prispevam k dobrobiti živali in istočasno podprem skrbnike živali, da lahko s svojimi ljubljenčki vzpostavijo močnejše vezi in zdrav, individualni odnos.

Imam dva kužka, posvojena iz zavetišča. Oba sta prišla z veliko travmami in energijsko vidnim oklepom. Na eni točki sem se začela zavedati, da moja ljubezen ne bo dovolj, saj jima ne more zaceliti bolečih in travmatičnih stanj, ki jih nosita »zamrznjene« globoko v sebi. Verjamem da jima lahko pomagam premagovati njune procese tako, da delam na svojih strahovih. 

Zakaj sem izpostavila delo na svojih strahovih? 

Ker je to en pomemben element pri nas, ki smo skrbniki živali. Biti moramo dovolj stabilni in prisotni, saj naša prisotnost vpliva na delovanje in doživljanje naše živali. Živali imajo izjemno občutljivo vez z nami, ki smo njihovi skrbniki in so sposobne intuitivno zaznati in odražati naša čustvena stanja. Povedano drugače, naša čustvena stanja, naša energija in misli, lahko močno vplivajo na našega ljubljenčka. Če smo nesrečni, v strahu, zaskrbljeni ali pod stresom, žival to zazna in se lahko odzove s tesnobo, nemirom, s spremembo v vedenju ali z določenim alergijskim ter bolezenskim stanji.

Zato je pomembno oboje: pomagati živali in pomagati sebi.

Moja pot do sedaj

2010 Diplomirala na Visoki šoli za zdravstvo, smer delovna terapija

2012—2014 Reiki 1,2,3; Reconnection technique

2013 EFT; Emotional Freedom Technique

2014 The floortime for children

2015 Nutritionism, School of Super Foods

2016—2020 Akademija za zdravilstvo—Tradicionalna kitajska medicina: Iridologija, dietetika. Dušan Donko: Dao medicina

2018 Access Bars

2019—2020 Inštitut za Bachovo cvetno terapijo

2020—2022 Pot k pravemu sebi; Tadeja Bradaš

2020—2022 Face yoga expert; Danielle Collins Face Yoga Method

2022 Araretama terapevtski sistem

2023 A School for Nondual Healing and Awakening; Tadeja Bradaš

2023 Emotional Healing for Animals — Bach Flowers for Animals

Kontakt

Pošljite mi sporočilo

Telefon

+386 40 301 107

Email

alja.terapija@gmail.com