pozdravljeni in srčno dobrodošli,

Sem Alja, diplomirana delovna terapevtka; strokovnjakinja na področju čustvenega celjenja s cvetno terapijo Dr. Bacha in Araretama;  študentka nedualnega celjenja (A School for Nondual Healing and Awakening).

 

 

 

Bila sem otrok, ki je hrepenel po občutku pripadnosti, sprejetosti in razumljenosti. Ta otrok se je boril z različnimi občutki in notranjim nemirom. Odrasla sem v punco, ki je še vedno hrepenela po občutku pripadnosti, občutku po biti razumljena in sprejeta. In odrasla sem v žensko, ki se je umaknila od sebe, od svojih želja, občutkov in izražanja svojih resničnih potreb. V tej ženski je ugasnila notranja luč, sijaj in želja po življenju.

Panični napadi, anksioznost in različni strahovi so bili del mojega vsakdana. Strah pred življenjem je bil eden izmed mojih najglobljih strahov. Moja pot celjenja, po kateri stopam še danes, se je začela leta nazaj. Zanjo sem se odločila zaradi močne odtujenosti od same sebe in svojega telesa.

Pot celjenja mi ne predstavlja določeno obdobje in čas, katerega čakam, da se bo zaključilo, ampak mi predstavlja življenjsko pot, saj na svoji življenjski poti celim sebe in s tem prepoznavam svoje zaceljenje dele in odkrivam svoje še ranjene dele. Enako kot cikel narave, v katerem se nenehno dogajajo spremembe, se spremembe nenehno dogajajo v nas. Razsvetljenje zame ne pomeni, da bom doživela razsvetljenje potem, ko bom zacelila vse in strahove, kajti to ni mogoče. Življenje nas nenehno daje v situacije, s katerimi se moramo soočati, le da po nekem obdobju celjenja zmoremo videti drugače in s tem delovati drugače. Kot se učim v šoli Nedualnega celjenja (Nondual Kabbalistic Healing), je potreben čas, da se razvijejo določene mišice, ki jih do sedaj nismo imeli možnosti razvijati. Razsvetljenje zame torej pomeni, da ravno v obdobjih svoje najgloblje bolečine in trpljenja zmorem ostati prisotna sama s sabo in si dati prostor, v katerem lahko začutim svojo bolečino in hkrati tudi svoje potrebe.

Najpomembnejše mi je razumevanje odnosa do sebe, do ljudi, narave in živali. Verjamem v moč dobrote, ki spreminja svet in prebuja svetlobo v posamezniku. Prepričana sem, da več povezanosti s sabo prinaša večjo možnost, da prispevamo k dobrobiti posameznika in sveta. Verjamem, da je celjenje lastnih travm in preteklih spominov, ki so v nas povzročili rane, ključnega pomena za resnično izpolnjeno življenje. Bolj, kot zmoremo zares videti sebe, bolj zmoremo zares videti tudi druge.

 

Moja pot

2006- Srednja šola za zdravstvo

2011- Visoka šola za zdravstvo- smer delovna terapija
2012-2014- Reiki 1,2,3; Reconection tehnique
2013- EFT (Emotional freedom tehnique)
2014- The floortime for children
2015- Nutricionizem, Šola super živil 
2016- Škola  tjelesne psihoterapije Zagreb
2017-2020-Dao medicina, Dušan Donko; Akademija za zdravilstvo: Tradicionalna kitajska medicina- prehrana; 
2018- Access Bars
2019- 2020-Inštitut za Bachovo cvetno terapija
2020-  Etika- Pot k pravemu sebi (Tadeja Bradaš)

2023- zaključek 1 letnika Nondual Kabbalistic Healing Europe (TAdeja Bradaš)

2023- izobraževanja za kinološko svetovalko na Akademiji Mi2

2023- zaključek 18 mesečnega izobraževanja za zdravljenje živali z Bachovimi cvetnimi esencami<

Kontakt

Pošljite mi sporočilo

Telefon

+386 40 301 107

Email

alja.terapija@gmail.com