Cvetna terapija za odrasle in nosečnice

Cvetna terapija prinaša številne terapevtske koristi. Cvetne esence se uporabljajo za podporo pri različnih čustvenih stanjih, kot so stres, tesnoba, depresija, občutki osamljenosti, strahovi, žalost, agresija ali čustvene blokade. Vsaka esenca ima svoje značilnosti in se uporablja za celjenje specifičnih čustvenih izzivov. Terapevtski učinki cvetnih esenc delujejo na osvobajanju negativnih čustev, celjenju traum, razumevanju notranjih občutkov  in nam obenem omogočajo graditi notranjo moč ter vzpostavljati povezavo s svojimi zaceljenimi in nezaceljenimi deli.

Pri uporabi cvetnih esenc v terapevtske namene je pomembno razumeti, da gre za individualni pristop, kjer se izberejo esence glede na specifične čustvene potrebe posameznika.

 

Stopite v stik z mano in skupaj bomo našli pot, ki vas po podprla

 

ČUSTVENA PODPORA IN HARMONIJA ZA NOSEČNICO

V času nosečnosti je telo pod vplivom velikih hormonskih sprememb, ki prinašajo s sabo različna čustvena stanja, zato svetujem jemanje cvetnih esenc za harmonizacijo čustvenih stanj, v času pričakovanja družinskega člana. 

Cvetne esence močno podprejo žensko v času nosečnosti in še nerojenega otroka, saj otrok zaznava vse, kar doživlja bodoča mamica. Bolj, kot je nosečnica podprta, več pozitivne hrane prejme otrok, kar ima velik vpliv tudi na kasnejši čas otrokovega odraščanja. 

 

ČUSTVENA PODPORA IN HARMONIJA ZA DOJENČKA

Prihod novorojenčka skozi porodni kanal v fizično raven bivanja je intenziven proces, ki lahko povzroči velik stres za novo dušo. Iz varnega okolja materinega telesa, se novorojenček nenadoma znajde v svetu, polnem novih dražljajev, zvokov in dotikov. To je zanj stresno, saj je njegov sistem še nerazvit in nezaščiten. Zato je pomembno, da mamica nadaljuje s cvetnimi esencami, saj s tem močno podpre dojenčka.

Cvetne esence so izjemno koristne za novorojenčke, saj mu pomagajo prebroditi stres ob rojstvu. Nudijo celostno podporo novorojenčkom, da lažje preidejo skozi porodni šok in ostanejo povezani s sabo.

 

Stopite v stik z mano in skupaj bomo našli pot, ki bo podprla vas in vašega otroka na skupni poti.

 

 

 

Kontakt

Pošljite mi sporočilo

Telefon

+386 40 301 107

Email

alja.terapija@gmail.com