POSLANSTVO

IŠČEM SVOJE TALENTE IN STRASTI, KAM NAJ SE USMERIM

 

Iskanje svojega poslanstva in talentov je potovanje. Ne najdemo ga v knjigah in tudi če vam nekdo pove, boste še naprej gledali, ker morate to ugotoviti in začutiti sami. Imamo več esenc, ki pomagajo odkriti to “skrivnost”. Oribá, Soberania, Originality, Ararybá, Obaiti ali niz 3 esenc, ki jih imenujemo “mojstri uspeha”, kjer so mešanice esenc Talent, Strast in Smer. 

MOJSTRI USPEHA

TRI RAVNI

3 mešanice esenc, ki vas bodo vodile:

 1. Kdo smo in kakšni so naši talenti! Včasih imamo speče potenciale in sposobnosti, ki jih moramo samo prebuditi z veseljem!
 2. Zavedajte se, katero dejavnost imate radi, ne da bi imeli za to posebno sposobnost. Plamen življenja je prižgan in svetle zvezde pridejo iz oči, ko začnemo opravljati to dejavnost.
 3. Naši cilji, kako upravljamo, kdo smo, da smo produktivni. Vstopamo v sinergijo z našimi potrebami, budnostjo in namenom življenja. Prebujamo željo, da bi na ta svet prinesli dediščino svojega življenja.

Obstajajo tri osnovne ravni naše celovitosti. So naša gonilna sila. Vsaki temi se posvetite do konca jemanja esenc. Nato preidite na drugo. Ta program lahko ponovite večkrat zaporedoma, odvisno od vaših potreb in občutkov. Vsaka naslednja izkušnja postaja globlja in z njo boste odkrivali nove povezave.

 1 RAVEN: TALENTI, SPOSOBNOSTI

To potovanje se začne s tem, kako ravnate s seboj. Spoznajte svoj potencial, svoje meje, kaj vam je všeč in kaj ne, kakšen je vaš tok, torej dejavnosti, za katere menite, da ste vi in jih zlahka izrazite.

Vprašanja:

 1. Katere lastnosti in sposobnosti so naravni del mene?
 2. Katere lastnosti so zame zahtevne in zahtevajo veliko truda, da jih izrazim?
 3. Katere aktivnosti me osrečujejo?
 4. Pri katerih dejavnostih menim, da so samo začasno.

2 RAVEN:

Strast je mešanica esenc, ki v nas prižiga ogenj in nam pomaga, da naš notranji plamen nikoli ne ugasne. Strast nas polni z energijo. Plamen je tisti, ki daje ogenj našim ciklom in, ki ni odvisen od naših talentov – to je, če radi pojete, vendar nimate talenta za to, pojte, ker vas napolni z energijo. Če se ne preživljate s svojimi talenti je pomembno, da svoje strasti prakticirate vsaj kot hobi, saj bo to v vas vzbudilo občutek sreče.

 Mešanica Araretama esenc omogoča, da notranji plamen radosti v nas nikoli ne ugasne.

Vprašanja:

 1. Katere aktivnosti počnete s takšnim veseljem, da pozabite na čas?
 2. Katere dejavnosti od vas zahtevajo veliko truda ali jih sovražite?
 3. Ali obstaja projekt, ki vas polni z navdušenjem?
 4. Če vam ne bi bilo treba razmišljati o denarju in odgovornostih, kaj bi naredili.

3 RAVEN:

Mešanica Araretama esenc pomaga dojemati smer iz različnih ravni. Prva raven je združiti vaš talent in strast in jih prenesti v aktivno delovanje. Druga raven je povezovanje vaše dejavnosti s svetom. Tretja raven leži v zavedanju o pomenu vaše dejavnosti. Vi dojemate in živite svojo dejavnost. S pomočjo vašega dela in talenta prinašate v svet nekaj dragocenega.

Vprašanja:

 1. Vam je všeč dejavnost, ki jo počnete?
 2. Se vam zdi, da vaše dejavnosti predstavljajo vaše poslanstvo in vaš namen v življenju?
 3. Se vam zdi, da morate kaj narediti?
 4. Se počutite predani življenju in ustvarjanju, da bi pomagali ustvariti boljši svet?

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja