CVETNA TERAPIJA ZA ŽIVALI

HOLISTIČNA POMOČ ŽIVALIM: CVETNA TERAPIJA

OBJEM

Esence za ljubečo posvojitev živali  (30 ml)

Opis: Za živali, ki imajo za sabo težko življenje (rešene živali, zavetiške živali, zlorabljene živali). Te živali potrebujejo mnogo čustvenega božanja in kar je izredno pomembno, potrebujejo pridobiti nazaj zaupanje v življenje in občutek varnosti.

Koristi: Celjenje preteklih travm in negativnih spominov, spodbujanje občutka pripadnosti, ljubezni, pozornosti, zaupanja.

Simptomi: zapuščenost, travma, stres, strah, agresija, plašnost, nezaupanje.

 

SIJAJ

Sprej za čiščenje aure psa  (50 ml)

Delovanje: Čistijo energijsko polje živali, sproščajo blokade in obenem žival ščitijo pred zunanjimi vplivi in sprejemanju zunanjih vplivov. Že s samim z dotikom, božanjem, ljubkovanjem in pogovorom vplivamo na energijsko polje živali. Žival kar hitro sprejema skrbnikove občutke (stres, skrbi), da bi ga zaščitila. Posledice so slabo počutje živali, upad energije, povečanje energije, praskanje, slabo delovanje organskih sistemov, bolezni, alergije, itd. 

Sprej psu čisti energijsko polje in mu hkrati naredi zaščitni oklep okoli njegovega polja. 

Uporaba: Se NE uporablja direktno na živali, ampak na energijskem polju živali. To pomeni, da posprejate okoli fizičnega telesa živali na oddaljenosti vsaj pol metra. Sprej se uporablja tudi okoli ležišča oziroma prostora psa.

Sprej ne vsebuje eteričnih olj ali drugih dišav, saj je marsikatera žival občutljiva na vonj.

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja